Interieur Inspiraties

De leukste woonideeën voor aan de wand

Er is altijd wel een wandje in je woning, in de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer of in het trapgat die net even iets meer opgefleurd moet worden. Er zijn verschillende manieren om aan een blanco wand je eigen invulling te geven. Het hangt er een beetje vanaf of je groot of klein woont en hoe hoog en breed je wand is, maar er zijn tal van leuke mogelijkheden. Wij geven leuke tips voor het pimpen van een wandje in jouw woning!

Wandrekken of planken

Zelf maken of kant en klaar kopen: metalen rekken of planken of een paneel met  verschillende schapjes. Ideaal om je favoriete spulletjes een plekje te geven en in de spotlight kan zetten. Denk aan de feestdagen of de seizoenen bijvoorbeeld. Een mooi lampje erin of erop doet het ook altijd top! Wees ook niet bang om gebruik te maken van (hang)planten of meerdere schilderijen aan de muur.

Dit maakt het pas echt speels en persoonlijk!

Foto op canvas: unieke wanddecoratie

Een mooie canvas is een ware blikvanger waar je elke dag weer plezier van hebt. Je kunt een canvas doek natuurlijk kant en klaar kopen met een afbeelding erop die je aanspreekt. Het is natuurlijk ook leuk om het echt persoonlijk te maken: laat jouw favoriete foto op een canvas doek zetten. Dat speciale vakantiekiekje of een foto van het hele gezin. Het kan allemaal en zo krijgt de wand een persoonlijke touch.

Kijk in de winkel van Xenos of op xenos.nl voor de leukste en voordeligste wanddecoratie!

Categorieën