Interieur Inspiraties
Interieur inspiraties ideeën

3 woontrends van dit moment

Om deze items kunnen we echt niet meer heen:

Marmer

Marmer is een wit glanzende natuursteen met grijs-zwarte lijnen en strepen erdoor. Het staat vooral goed bij de industriële en landelijke woonstijl. Je kunt het overal in laten terugkomen, het kookeiland, de wandklok, in de badkamer staat het fantastisch en zelfs de trap kun je ermee bekleden.

Het geeft een enorm chique uitstraling aan je interieur.

Het grootste voordeel van dit product is de duurzaamheid, marmer gaat levenslang mee.

Houten hapjesplank

De robuuste houten hapjesplank. Uiteraard bedoelt om je hapjes mooi op te presenteren. Ik vind het altijd weer een uitdaging; de droge worst naast de kruidenkaas, dan de olijven, nacho’s met een sausje, wat toastjes en tot slot de komkommer en tomaatjes. Mijn visite reageert er altijd enthousiast op.

Een klein rond plankje is leuk voor wanneer je een avondje met je geliefde op de bank zit met een glas wijn erbij. En de lange, smalle meterplank is ideaal voor als je wat meer mensen op bezoek hebt.

Maar de planken zijn niet alleen ontzettend leuk om je hapjes mee op te dienen. Nee, ze staan ook enorm leuk op het aanrecht. Zet bijvoorbeeld twee verschillende formaten tegen elkaar.

Je kunt het ook gebruiken als verjaardagscadeautje voor je beste vriendin. Zet wat geurkaarsjes op een plankje, leg je cadeau erbij, strooi er wat rozenblaadjes overheen , pak het in met cellofaan en je hebt een enorm leuk en creatief cadeau.

Bijzettafels

Welke woonwinkel heeft ze niet in de etalage staan. We kunnen er echt niet meer om heen, de kleine bijzettafeltjes zijn helemaal hot en trending.

Rond, vierkant, ovaal, met houten poten of een ijzeren onderstel. Je kunt ze in alle soorten en maten krijgen. Vaak in een set van 3, allemaal een ander formaat.

Ideaal voor een verjaardag of wanneer je gezellig een avondje met je vrienden bij elkaar zit. Je kunt ze gemakkelijk uit elkaar schuiven en verdelen over de ruimte. Nooit meer dat probleem dat je telkens naar de tafel moet lopen om je glas wijn te pakken.

Daarnaast kun je er ook nog eens super leuk mee decoreren omdat ze allemaal een andere hoogte hebben. Leg bijvoorbeeld op de laagste een paar tijdschriften en op het middelste tafeltje zet je lekkere geurkaarsen neer. Het ziet er enorm sfeervol uit maar je ruimt het ook gemakkelijk weer op.

Categorieën