Interieur Inspiraties
Uniek tapijt voor in de woonkamer

Wel eens gedacht aan een uniek tapijt in de woonkamer?

Je woonkamer is toch wel een beetje een reflectie van jou als mens. Je wilt het stylen naar je eigen smaak waar comfort soms achterwegen wordt gehouden. Wanneer je zowel comfort als style wilt hebben is wellicht printtapijt iets voor jou. Maar wat maakt printtapijt zo leuk?

Unieke aankleding van de woning

Printtapijt is een tapijt waarbij je zelf kan bepalen wat voor print erop komt. Je kan je eigen creativiteit volledig kwijt. Dit resulteert bijna altijd in een uniek tapijt. Jouw tapijt heeft niemand. Zo kan je zelf de kleur(en) bepalen, of je er een patroon in wilt of wellicht een familiewapen. Alles is aan te passen naar je eigen smaak.

Uniek tapijt voor in de woonkamer
Uniek tapijt voor in de woonkamer

Alle vormen en maten mogelijk

Daarnaast is dit tapijt ook in alle vormen en maten mogelijk. Wanneer je een ronde kamer hebt kan dit in een rondje worden geleverd. Wanneer dit een hoek om moet, kan dit ook zo worden aangeleverd. Dit is heel erg makkelijk wanner je een lastige kamer hebt qua hoeken en plinten.

Makkelijk te plaatsen

Het printtapijt is zeer makkelijk te plaatsen. Let er wel op, dat wanneer het tapijt goed ligt het de meest optimale geluidsdemping en isolatiewaarde heeft. Wanneer er bijvoorbeeld een bobbel in zit, nemen deze waardes al af. Om er zeker van te zijn dat het tapijt goed zal gaan liggen, moet de ondervloer ook bekeken worden. Zorg ervoor dat de ondervloer stabiel, droog en vlak is. Wanneer dat het geval is kan het printtapijt geplaatst worden. Dan mag je lekker lijmen, lijmen en lijmen!

Conclusie

Printtapijt is een unieke manier om de grond te voorzien van een tapijt. Alle kleuren en patronen zijn mogelijk en het is daarnaast makkelijk te leggen. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een familiewapen te gebruiken of een mooi patroon.

Categorieën