Interieur Inspiraties

Stannah trapliften

Stannah geeft aan zijn klanten meer dan 12 maanden garantie bij het aankopen van één van de trapliften uit hun assortiment. Zo hebt u de zekerheid mocht er zich een fout voordoen met de traplift die u kocht bij Stannah, u geholpen wordt door bekwame medewerkers van Stannah. Mensen die een traplift kopen en die van een iets langere garantie willen genieten, kunnen dit verkrijgen door een kleine bijbetaling te doen en op die manier hun garantie van 1 jaar verder uit te breiden tot een garantie van 2 jaar. De garantie die Stannah trapliften geeft is geldig voor de materialen en als u verkiest om te genieten van een gratis onderhoudsbeurt voor uw traplift is dit mogelijk in het tweede jaar van de garantie, op voorwaarde dat u een kleine bijbetaling deed bij het eerst jaar garantie van Stannah.

Welke trapliften zijn er?

Indien uw traplift kapot is, kunnen de bekwame monteurs binnen enkele uren bij u thuis zo, om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat uw traplift terug werkt. Het bedrijf biedt in zijn assortiment verschillende soorten trapliften aan, zoals een luxe reeks en een comfort reeks. Bij de luxe reeks zijn er heel wat extra opties mogelijk. Beide reeksen (luxe en comfort reeks) van Stannah zijn geschikt voor huizen met een rechte trap of huizen met een trap met een bocht. In de luxe reeks van Stannah hebt u keuze uit 2 trapliften: de Solus en Sofia, beide werden ontwikkeld door een duurzaam overleg met de klanten. In de comfort reeks van Stannah kunt u kiezen uit de gewone comfort traplift of de comfort plus traplift die geschikt is voor trappen met bochten. De gewone Comfort traplift van Stannah neemt heel weinig plaats in en is makkelijk inklapbaar. Om een gratis infobrochure aan te vragen kunt u bellen naar Stannah of via internet contact opnemen.

Traplift kosten

In het geval u een huis hebt met een rechte trap, dan mag u gerust een aankoopprijs incalculeren van 3000 euro tot 5000 euro. Bij het aanschaffen van een traplift die die geschikt is voor bochten en verschillende verdiepingen kan de prijs tot 15 000 euro bedragen, inclusief de installatiekosten en exclusief de toeslag voor een verlenging van de garantie, verder moet u nog rekening houden met uw persoonlijke situatie en welk soort traplift u wil hebben in uw huis.

Aankoopproces

Voor u een traplift aankoopt, ga zeker na welke leveranciers de beste service geven naar hun klanten toe, dit kunt u doen door middel van een infobrochure aan te vragen die vrijblijvend is, of een prijsofferte te laten opmaken, die eveneens vrijblijvend is. Niet enkel het soort traplift dat u wilt en uw persoonlijke situatie bepalen hoeveel de kosten kunnen bedragen van een traplift. Het soort trap waar u de traplift wilt geïnstalleerd zien en de mogelijk subsidies waarvoor u in aanmerking komt spelen ook een belangrijke rol in de kosten van de aankoop van een traplift. Als u een traplift koopt zijn er heel wat verschillende mogelijkheden zodat u kunt besparen op de kosten (denk aan subsidie).

Categorieën