Interieur Inspiraties

Iedereen slaagt met de design lampen van LampTwist

Uit het assortiment design lampen van LampTwist kan iedereen een keuze maken. Er worden lampen aangeboden van bekende merken en designers, maar de winkel geeft ook nieuwe designers een kans hun producten te verlopen. De design lampen van LampTwist zijn uniek en betaalbaar tegelijkertijd. Je koopt ze online, maar je kunt ook de showroom in België bezoeken. Hier spreken ze gewoon Nederlands en je kunt er met al je vragen en wensen terecht. Als je naar het grote aanbod design lampen van LampTwist kijkt, dan zie je dat er ruime keuze is. De onderstaande keuzehulp zorgt ervoor dat iedereen bij deze winkel kan slagen.

Design lampen van LampTwist kiezen

Als je uit alle lampen van LampTwist een keuze wilt maken, dan is het het beste om het aantal opties zo klein mogelijk te houden. En dat doe je door bepaalde lampen te elimineren. Om dat te kunnen doen hebben we voor jou een stappenplan opgesteld waarmee je aan het einde een aanbod overhoudt waar je wat mee kunt.

 1.       Welke functie heeft je verlichting?

Er worden een groot aantal verschillende design lampen van LampTwist aangeboden en als je die in één oogopslag bekijkt kan het aanbod overweldigend werken. Het is allereerst belangrijk om de functie van je verlichting te bepalen en zo alvast enkele opties uit te sluiten. Er wordt dan onderscheid gemaakt tussen basisverlichting – een lamp in het midden van het plafond die de hele ruimte verlicht -, sfeerverlichting – lampen die gedeelten van je kamer verlichten – en accentverlichting – lampen (zoals spotjes) die een bepaald voorwerp accentueren. Door naar de functie te kijken weet je al veel meer over het soort lamp dat je nodig hebt.

 2.       Welke stijl heb je nodig?

Bij stap één heb je bepaald of je tussen de design lampen van LampTwist een nieuwe hanglamp, tafellamp, stalamp of wandlamp nodig hebt. Vervolgens moet je bepalen welke stijl je lamp moet hebben. En dat is dan meestal de stijl die aansluit bij die van je interieur. Alleen ervaren interieurdesigners durven stijlen te mixen en te complementeren. Of je nu een klassieke-, moderne-, landelijke- of industriële inrichting hebt, bij de design lampen van LampTwist vind je deze allemaal.

3.       De vorm van je design lamp

Een laatste punt waar je over na kunt denken als je design lampen van LampTwist koopt is de vorm. Voor basisverlichting is een ronde vorm vaak mooi en boven een lange rechthoekige eettafel komt een lange rechthoekige lamp goed tot zijn recht. Welke vormen zijn dominant in je interieur? Daar kun je de vorm van je lamp ook op aanpassen. Soms staat een vierkante lamp dan ook erg mooi als contrast bij een paar ronde tafels of meubilair met rondingen.

De beste lamp voor jou

Het bovenstaande stappenplan helpt je uit de design lampen van LampTwist een selectie te maken. Vervolgens is de keuze al een stuk gemakkelijker. De filters helpen je alleen de producten te zien die voor jou relevant zijn. Druk op de bestelknop en je design lamp wordt de volgende dag afgeleverd.

Categorieën