Interieur Inspiraties

Fotolijstjes voor buiten

Fotolijstjes staan overal in jouw interieur goed. Je kunt in fotolijsten mooie herinneringen bewaren en deze aan iedereen laten zien. Ons interieur bestaat natuurlijk niet alleen uit de woonkamer. Ook de tuin is een belangrijk onderdeel. Maar hoe zorg je nou dat jouw tuin een onderdeel van jouw interieur wordt. Een manier hoe je dat kan doen is door middel van fotolijstjes op te hangen buiten. Daarom leg ik hieronder uit waar je op moet letten bij het ophangen van een fotolijst buiten.

De plek

Buiten is natuurlijk een groot begrip. Maar in je tuin zijn er niet veel plekken om fotolijstjes op te hangen. Tegen de schutting of tegen de achterkant van je huis is een goede plek voor een fotolijstje. Als je een tuinhuisje hebt is het ook heel erg leuk aan daar een fotolijstje op te hangen. Daar houdt het verder ook wel op. Dat maken de plekken waar je jouw fotolijstje wel op kan hangen natuurlijk niet minder mooi. Zo breng je binnen wat meer naar buiten en maak je het tegelijkertijd buiten ook wat leuker.

Waterdicht

Het glas van jouw fotolijstje beschermt jouw foto als het buiten slecht weer wordt. De lijst daarentegen zou wat slechter kunnen reageren op slecht weer. Daarom is het handig om op te letten of het materiaal van jouw fotolijstje bestendig is tegen slecht weer. Ook zou je kunnen kijken of je een plekje hebt voor jouw fotolijstje onder een afdakje, zodat het materiaal van het lijstje niet uitmaakt.

Het vastmaken

Een fotolijstje dat je binnen ophangt heeft natuurlijk veel minder te verduren dan een fotolijstje dat je buiten ophangt. Een fotolijstje dat buiten hangt heeft voortdurend te maken met wind, regen en andere weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat jouw fotolijstje extra goed vastzit. Je wilt natuurlijk niet dat je na een stormachtige nacht plots je fotolijstje terugvindt in de achtertuin van je buren. Daarom is het belangrijk om jouw fotolijstje extra goed vast te maken aan de muur en/of schutting waar je het fotolijstje aan vast maakt.

Anti-condens spray

Buiten heb je natuurlijk te maken met verschillende weersomstandigheden. Hier wil je natuurlijk graag op voorbereid zijn. Als het hard regent of je te maken krijgt met condens op het glas van je fotolijstje kun je natuurlijk de foto niet meer zien. Dit is natuurlijk heel erg zonde. Daarom is het handig om anti-condens spray over het glas van jouw fotolijstje te doen. Hierdoor blijft jouw fotolijstje ook in slecht weer mooi.

Categorieën