Interieur Inspiraties

Blijven douchen tijdens een badkamerverbouwing: zo kan het!

Ben je van plan de badkamer te verbouwen? Het is fijn om de badkamer eindelijk aan te passen aan jouw wensen. Natuurlijk is het wel zo dat er veel bij komt kijken en dat je de badkamer een tijdje niet kan gebruiken. Er zijn dan gelukkig wel enkele opties waardoor je toch kan zorgen dat je het comfortabel voor jezelf houdt tijdens de verbouwing. Een tijdelijke douchecabine op Mobieltoiletkopen.nl is een goed voorbeeld. Er is echter meer.

Gebruikmaken van hulp van anderen

Een goede manier om toch te kunnen douchen is door dit bij anderen te doen. Zo kan je bijvoorbeeld douchen bij familie, vrienden of buren. Die vinden dat vaak geen probleem. Vooral wanneer je een goede band hebt met je buren kan je het natuurlijk heel gemakkelijk maken voor jezelf. Het is niet vreemd om hulp te vragen op dit gebied. Zo kan je toch alles goed verzorgen voor jezelf tijdens de verbouwing.

Douchen op je sportvereniging

Wanneer je niet naar buren of vrienden kan, dan is er ook een andere optie. Je kan bijvoorbeeld douchen op veel sportverenigingen. Dit is ook een reden om wat vaker te gaan sporten. Dit werkt ontspannend in zo’n drukke tijd van een verbouwing. Het is fijn om dan ook nog eens goed te kunnen douchen.

Gebruikmaken van een mobiele douchecabine

Je kan natuurlijk ook gebruikmaken van een tijdelijke douche die je koopt of huurt. Daar zijn deze mobiele cabines natuurlijk ook voor bedoeld. Je kan ze op de camping of op een festival vinden. Ze werken echter net zo goed op een bouwplaats of tijdens een verbouwing. In dat opzicht is het dus ook precies de oplossing die je zoekt. Je houdt dan alles in eigen hand.

De plaatsing van de cabine

Wanneer je kiest voor de tijdelijke douchecabine, dan kan je die plaatsen waar jij wilt. Wel is het slim om lekkages te voorkomen met een lekbak. Daarnaast is het slim om je even te verdiepen in hoe je de douche goed schoonhoudt. Zo kan je zorgen dat het lekker comfortabel blijft. Je kan de cabine ook voorzien van een geiser, boiler of doorstroomverwarmer. Al kan je ook gewoon koud douchen. Het is ook mogelijk om er een kleedhokje bij te huren voor als de cabine in de tuin moet staan. Zo kan je jezelf toch gewoon afdrogen en omkleden zonder dat het ongemakkelijk hier te worden buiten.

Categorieën