Interieur Inspiraties
vloertegels Rotterdam kopen

Vloertegels Rotterdam kopen

Bij de specialist in vloertegels Rotterdam vindt u het nieuwste wat er op het gebied van vloertegels beschikbaar is. Opvallende rol is daarbij weggelegd voor de keramische vloertegel, die in de rol van verschillende andere vloeren kan kruipen en in de meeste gevallen amper van echt te onderscheiden is. 

Royaal aanbod keramische tegels bij de specialist in vloertegels Rotterdam

Bij de specialist in vloertegels Rotterdam treft u dan ook een royaal aanbod aan keramische tegels, in allerlei verschillende uitvoeringen. Neem die in houtlook variant. Menigeen zal daadwerkelijk denken dat u een nieuwe houten vloer heeft aangelegd, in werkelijkheid heeft u echter gewoon een keramische vloer liggen. Hetzelfde geldt voor plavuizen. Door keramische vloertegels in de vorm van plavuizen te kiezen, is het afgelopen met de nadelen die er aan de ‘oude’ plavuizen kleefden. De nieuwe plavuizen zien er net zo mooi uit zoals we die nog kennen van de oude boerderijen van vroeger, de nadelen die aan die tegels kleefden zijn door het toepassen van de gebakken keramische tegels echter verdwenen.

Vloertegels met elk een geheel eigen afwerking

De expert op het gebied van vloertegels zal u zeker wijzen op het aanbod aan keramische tegels. Bovendien zal hij niet voorbij gaan aan de mogelijkheden die er zijn wat betreft natuurstenen vloeren, want die zijn ook talrijk. Bij de groothandel in vloertegels Rotterdam vindt u natuurstenen tegels in allerlei soorten en maten en allemaal met een eigen specifieke afwerking. De mogelijkheden wat betreft de vloerstenen van natuursteen zijn enorm groot.

Onze aardkorst bestaat voor het grootste deel uit natuursteen

Bent u te gast bij de specialist in vloertegels Rotterdam, dan zal die u graag vertellen over de wijze waarop de natuurstenen vloer ontstaat, tot stand komt. Wist u wel dat wij eigenlijk leven op een aardkorst die voor het grootste deel bestaat uit natuursteen?  En dat de geologische processen uiteindelijk voor de vorming van de natuursteen zorgt? Natuursteen wordt in blokken gewonnen. Vervolgens worden de blokken in platen gezaagd en uit die platen worden alleen de mooiste vloeren en vloertegels gecreëerd. Een wonderlijk en mooi proces.

Kiest u voor industriële betonlook of toch liever de houtlook variant?

Wat betreft het soort natuurstenen dat voor u beschikbaar is zal de kenner van vloertegels Rotterdam u graag bijpraten over alle mogelijke opties. De specialist in vloertegels Rotterdam kan u wijzen op de voor- en nadelen die kleven aan bepaalde vloeren en altijd voor een eerlijk en helder advies zorgen. Was het vroeger nog wel eens zo dat iedereen zo ongeveer hetzelfde op de vloer had liggen, daar is nu ontzettend veel meer mogelijk. Met keramische tegels in industriële betonlook steelt u de show, net als met de eerder genoemde vloertegels in houtlook uitvoering een vloertegel heeft die niet van hout te onderscheiden is. De groothandel in vloertegels Rotterdam weet hoe zeer de technieken zijn veranderd en hoeveel meer en tegenwoordig mogelijk is. Hij zal u er graag over bijpraten in zijn showroom in Rotterdam.

Categorieën