Interieur Inspiraties
Zo krijg jij een nieuw interieur

Zo krijg jij een nieuw interieur

Ken je het gevoel dat je thuis op de bank zit en je mist iets. Het kan zo zijn dat je nog een passend interieur mist in je huis. Veel mensen zijn zo druk bezig met andere dingen dat ze vergeten zijn hoe belangrijk het interieur eigenlijk is. Ik had er helaas ook veel moeite mee. Gelukkig hebben sommige tips mij heel goed geholpen. In dit artikel wil ik de handige tips graag met je delen. Ik wens je veel leesplezier! 

Soort interieur 

Er bestaan veel verschillende interieurs. Het is belangrijk om goed te oriënteren wat je zelf eerst wilt. Heb je geen idee wat voor interieurs er allemaal zijn? Kijk dan eerst goed rond op het internet of in magazines. Op pinterest vind je bijvoorbeeld heel veel inspiratie. Wil je liever persoonlijk advies? Dan kan je ervoor kiezen om naar een interieur specialist te gaan. De interieur specialist geeft advies over de inrichting van ruimtes. De interieurspecialist gaat eerst samen met jou aan tafel om alle wensen door te bespreken. Op basis van jouw wensen wordt er een voorstel en ontwerp gemaakt. 

Likje verf 

De muren nemen het grootste gedeelte van je kamer in beslag. Door je muren een andere look te geven kan je al veel veranderen aan je interieur. Sommige mensen vinden het fijn om te behangen. Maar verven is natuurlijk ook een goede optie. Verven is relatief goedkoop en het is makkelijker. Laatst had ik Sikkens Alphatex IQ Mat gebruikt. Dit is een hele fijne verf die heel dekkend is met een matte uitstraling. Zoals je als misschien weet zijn er veel verschillende soorten. Ga eens een dagje naar de bouwmarkt en leef je uit. De Sikkens Alphatex IQ werd mij laatst ook geadviseerd. Die ga ik de volgende keer zeker proberen! 

Een nieuw interieur creëren is helemaal niet zo moeilijk. Zorg ervoor dat je alles stap voor stap doet. Neem lekker de tijd en zo krijg je het beste resultaat. Ben je ook bezig met een nieuw interieur? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen! 

Categorieën